اطلاع از موقعیت دقیق ملک با مراجعه به کارشناس رسمی امور ثبتی نه املاکی ها. جانمایی دقیق گوشه های ملک بر اساس اطلاعات مندرج در سند ملک به صورت نقشه یو تی ام UTM جانمایی ملک پلات و ممهور به مهر کارشناس رسمی دادگستری-امور ثبتی می شود تا هم در ادارات ثبت و هم در دادگاه ملاک برای صدور رای و در نهایت صدور سند تک برگی جدید بشود.
نتیجه عملیات کارشناسانه نقشه بردار امور ثبتی در تعیین موقعیت دقیق ملک نقشه یو تی ام جانمایی ملک است که ممهور به مهر نقشه بردار تهیه کننده نقشه می شود.
اطلاع از موقعیت دقیق ملک با مراجعه به کارشناس رسمی امور ثبتی حاصل می شود نه مراجعه به املاکی ها. متاسفانه برخی افراد بی اطلاع بذای اطلاع از محل دقیق پلاک ثبتی به املاکی ها مراجعه می کنند که بسیار کار اشتباه و بیهوده ای است.
بسیاری از مالکین اسناد قدیمی که عمدتا وارثین ملک می باشند و از محل زمین بی اطلاع هستند، برای به دست آوردن اطلاعات راجع به ملک به املاکی های منطقه مراجعه می کنند.
اولا استخراج اطلاعات سندهای دفترچه ای قدیمی کاری بسیار تخصصی است که به تخصص کارشناسان رسمی دادگستری رشته نقشه برداری امور ثبتی مربوط می شود بطوریکه حتی مهندسین رشته های دیگر عمران و ساختمان صلاحیت اظهار نظر کارشناسی راجع به امور ثبتی را ندارند، چه برسد به املاکی ها.
املاکی هایی که نه تنها ممکن است شما را با اطلاعات نادرست گمراه کنند بلکه گاها در صورتی که حدس بزنند سند متعلق به زمین ارزشمندی است، مالک را عمدا گمراه می کنند تا بتوانند سند را به قیمت بسیار پایین از چنگ مالک یا وارثین دربیاورند.
هزینه جانمایی پلاک ثبتی-یافتن آدرس پستی از شماره پلاک ثبتی-نقشه هوایی پلاک ثبتی-جانمایی ملک چیست-تعرفه جانمایی زمین-هزینه نقشه یو تی ام
جانمایی دقیق ملک تخصص کارشناس رسمی امور ثبتی
کار یک نقشه بردار کارشناس رسمی دادگستری – امور ثبتی، استخراج اطلاعات توصیفی مندرج در سند و تبدیل آن به نقشه یو تی ام جانمایی پلاک ثبتی است به طوری که نوشته های مندرج در سند ، به غیر از اطلاعات مالکیتی، در نقشه ای با فرمت و دقت مورد تایید ادارات ثبت و تمام ارگانهای مربوط به امور ملک و زمین منتقل می شود.
زمانی که قطعه زمین مادر طبق نقشه ثبتی در نظر گرفته شده برای منطقه با طراحی معابر دسترسی و مساحت در نظر گرفته شده برای قطعه زمینها تفکیک می شود ، هر قطعه یک شماره قطعه می گیرد که معمولا با نظم خاصی پشت سر چیده شده اند.
وقتی هر یک از قطعه زمین ها جهت صدور سند به اداره ثبت مراجعه می کنند اداره ثبت به هر قطعه زمین یک پلاک ثبتی فرعی اختصاص می دهد. بنابراین بر خلاف شماره قطعه های تفکیکی که زمین های کنار هم شماره قطعه های پشت سر هم دارند، شماره پلاک های فرعی بر اساس ترتیب زمین ها نیست بلکه بر اساس مراجعه مالک ها به اداره ثبت است.
پس شماره پلاک های فرعی از هیچ قاعده ای پیروی نمی کنند. به همین دلیل است که عملیات جانمایی پلاک ثبتی و یا معکوس آن عملیات استخراج پلاک ثبتی ملک عملیات پیچیده و زمانبری است که تنها با در اختیار داشتن سلسله اطلاعات ثبتی ذخیره شده در بانک اطلاعات ثبتی امکان پذیر است.
به عنوان مثال در سندهای قدیمی می خواهیم:
ششدانگ یک قطعه زمین به مساحت …………… مترمربع قطعه ……….. تفکیکی شماره ……………….فرعی از ……………..اصلی نفروز و مجزا شده از فرعی ……………… از اصلی مذکور واقع در ……..بخش ثبتی ……….. تهران انتقالی از …………………..
شمالا به طول ………. به قطعه ………. تفکیکی
شرقا به طول ………. به قطعه ………. تفکیکی
جنوبا به طول ………. به خیابان به عرض
شمالا به طول ………. دیواری است به پلاک ……………
تعیین موقعیت دقیق ملک بر اساس شماره پلاک ثبتی اصلی و فرعی
سازمان ثبت اسناد و املاک با هدف شناسایی هر ملک، شمارهای را به صورت اصلی و فرعی به هر ملک اختصاص میدهد (صفحه نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی – قسمت نقشه ثبتی مطالعه شود ) که این شماره در صفحه دوم سمت راست بالای دفترچه سند مالکیت درج میشود. در مورد سندهای تک برگی نیز درقسمت مشخصات ملک که اولین پاراگراف است در خط دوم به شماره پلاک اصلی و فرعی و همچنین در صورتی که پلاک از پلاک دیگری مفروز و مجزا شده باشد، شماره آن پلاکها درج می شود.
برای شناسایی اراضی مختلف، سازمان کل ثبت اسناد و املاک کشور آنها را به قطعات کوچکتر تقسیم میکند و به هر کدام یک شمارۀ پلاک اصلی میدهد. این قطعۀ مادر سپس به بخشهای کوچکتری تقسیم میشود و هر بخش دارای یک شمارۀ پلاک فرعی هم میشود. به این ترتیب مشخص میشود هر زمین مربوط به کدام قطعۀ مادر است و در کدام بخش آن قرار گرفته است. (صفحه نقشه یو تی ام جانمایی ملک – قسمت نمونه نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی مطالعه شود).
جداسازی شمارۀ اصلی از فرعی با علامت ممیز (/) است. به صورتی که شمارۀ اصلی در سمت چپ و شمارۀ فرعی در سمت راست ممیز درج میشود.
به این ترتیب مشخص میشود، یک زمین مربوط به کدام قطعۀ مادر است و کدام بخش از آن را به خود اختصاص داده است. پلاک ثبتی اصلی و فرعی را میتوانیم به نام کوچک و نام خانوادگی افراد تشبیه کنیم.
ترکیب دو شماره اصلی و فرعی تحت عنوان شمارۀ پلاک ثبتی هر قطعه شناخته میشود. که با دانستن این شماره پلاک ثبتی و دسترسی داشتن به اطلاعات ثبتی آن محدوده ثبتی می توان ملک را شناسایی و موقعیت دقیق آن را روی زمین پیدا کرد.
به این عملیات جانمایی پلاک ثبتی در سیستم مختصات یو تی ام UTM گفته می شود که حاصل آن نقشه یو تی ام جانمایی دقیق ملک است.
بنابراین شمارۀ پلاک ثبتی اصلی برای قطعۀ مادر صادر شده و پس از آن، هر بخش کوچک تری که از قطعۀ اصلی جدا شود یک شمارۀ پلاک فرعی هم خواهد داشت.
به طور مثال برای شمارۀ پلاک ۲۲/۱۳۵۱ عدد ۲۲ که سمت چپ مُمَیَز نوشته شده، شمارۀ پلاک ثبتی اصلی ملک است و عدد ۱۳۵۱ که در سمت راست ممیز نوشته شده است، شمارۀ فرعی ملک است. (صفحه مفهوم پلاک ثبتی اصلی/فرعی مطالعه شود.)
ممکن است، در سند یک ملک، با کلمات «مفروز» و «مجزی شده» برخورد کنیم. کلمه مفروز که بر وزن مفعول است از فعل افراز (به معنای جدا کردن چیزی از چیز دیگر) مشتق شده و معنی آن «جدا کرده شده» است.
کلمۀ مجزی هم به معنای جزءجزء شده است. همان طور که پیش از این توضیح داده شد هنگامی که قطعات فرعی به قطعات فرعی کوچکتر از خود تفکیک و تقسیم میشوند، به آن قطعات فرعی و کوچکتر به اصطلاح «مفروز و مجزی شده از قطعه فرعی شماره… از اصلی مذکور» گفته میشود.
تعیین شماره پلاک اصلی ملک کار سختی نیست چون پلاک اصلی محدوده بزرگی را شامل می شود که تمام ملکها در آن محدوده یک پلاک اصلی واحد دارند. یعنی اگر شما شماره پلاک اصلی همسایه خود را بدانید، پلاک اصلی ملک شما نیز همان شماره است. اما برای شماره پلاک فرعی ملک هیچ قاعده خاصی وجود ندارد و نمی توان به راحتی شماره پلاک فرعی را تعیین کرد.(صفحه نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی مطالعه شود.)
تفاوت پلاک ثبتی و پلاک تفکیکی
بین مفهوم پلاک ثبتی و پلاک تفکیکی تفاوتهایی وجود دارد. پلاک ثبتی، در محدوده قوانین ثبتی آپارتمان و در کل ملک قرار میگیرد. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای آنکه بتواند املاک و اراضی را شناسایی کند، ابتدا محل وقوع موقعیت ملک را ارزیابی میکند. به همین دلیل اراضی را تقسیم و طبقهبندی میکند.
این تقسیمبندی از استانها شروع میشود و طبق آن اراضی به واحدهای کوچکتر و قابل شناسایی تفکیک و تقسیم میشوند. هر کدام از این واحدها یک بخش نامیده میشود. بخش ثبتی هر ملک در سند ملک ذکر می شود و از جمله اطلاعات مهم جهت دستیابی به حدود موقعیت ملک است.(صفحه نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی مطالعه شود.)
هر بخش ثبتی نیز به قطعات کوچکتری تحت عنوان قطعه اصلی تقسیم میشود. یک شماره یا کد شناسایی برای هر کدام از این قطعات اصلی در نظر گرفته میشود که به آن شمارۀ پلاک اصلی گفته میشود.
قطعه های اصلی به قطعات کوچک تر تحت عنوان قطعه فرعی تقسیم میشوند. قطعه اصلی را به اصطلاح قطعه مادر هم می نامند. چونکه قطعه های فرعی مانند فرزندی در دل قطعۀ اصلی ایجاد میشوند.
اگر در سالهای بعد طی عملیات شهرسازی و ساختمانسازی هر کدام از قطعات فرعی دوباره به قطعات کوچکتر تقسیم شوند. حال برای شناسایی قطعات فرعی و کوچکتر از یکدیگر و همچنین تقسیمات بیشتری که در قطعۀ مادر ایجاد میشود، برای هر قطعهای که درون قطعات اصلی و یا همان مادر متولد میشوند، یک شمارۀ فرعی جدید در نظر گرفته می شود.
به طوری که وقتی قطعات فرعی به قطعات فرعی کوچکتر از خود تفکیک و تقسیم میشوند، به آن قطعات فرعی و کوچکتر به اصطلاح «مفروز و مجزی شده از قطعه فرعی اولیه از اصلی مذکور» گفته میشود.(صفحه نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی مطالعه شود.)
در زیر نمونه ای از تفکیک محدوده ثبتی به پلاک های اصلی و سپس تفکیک بعضی از پلاک ها به پلاکهای فرعی و قطعات آورده شده است.
با انجام عملیات جانمایی پلاک ثبتی به این ترتیب سند دفترچه ای قدیمی (سند اربعه) ملک بر اساس پلاک ثبتی، تبدیل به نقشه دقیق در سیستم مختصات UTM یو تی ام می گردد که در آن مکان دقیق ملک بر روی زمین با حد و مرز دقیق و مساحت دقیق توسط کارشناس رسمی امور ثبتی تایید گردیده است و همچنین مالک موقعیت ملک خود را بر روی زمین جهت بازدید کارشناس اداره ثبت پی کنی یا دیوار کشی می کند.
نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی حکم سند جدید برای ملک یا زمین را دارد که جهت هرگونه معامله و یا فعالیت عمرانی اعم از ساخت و ساز، تغییر کاربری و .. به عنوان مبنا قابل استناد و استفاده می باشد.
سند دفترچه ای بدون نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی، ارزش فنی ندارد. اما سند دفترچه ای به انضمام نقشه یو تی ام UTM جانمایی پلاک ثبتی یک پکیج کامل هم از نظر حقوقی و هم از نظر فنی مهندسی است.
به همین جهت است که اخیرا در تمام ارگانهای مرتبط به امور ملک و اراضی, مانند ادارات ثبت و شهرداری ها و سازمان زمین شهری و جهاد کشاورزی و غیره, ارائه نقشه یو تی ام جانمایی ملک ملک جهت تشکیل پرونده الزامی است.
نمونه نقشه یو تی ام جانمایی ملک
هزینه جانمایی پلاک ثبتی-یافتن آدرس پستی از شماره پلاک ثبتی-نقشه هوایی پلاک ثبتی-جانمایی ملک چیست-تعرفه جانمایی زمین-هزینه نقشه یو تی ام
امروز با در اختیار داشتن بانک اطلاعات ثبتی کامل (حاصل چندین سال جمع آوری اطلاعات ثبتی) و همچنین کارشناسان رسمی دادگستری امور ثبتی و کارشناسان رسمی نظام مهندسی نقشه برداری خبره در امر جانمایی پلاک ثبتی مفتخریم به اطلاع برسانیم تنها گروه قوی در امور ثبت و سند در محدوده استان تهران و حومه هستیم. حرف آخر و نتیجه قطعی مربوط به امور ثبت و سند را از ما بشنوید.
خدمات نقشه برداری کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی
مدیریت خانم مهندس آبکار: ۰۹۱۲۶۱۴۰۳۳۹
وب سایت رسمی ما : http://ladysurveyor.ir/
همچنین بخوانید:
- پیدا کردن آدرس دقیق آپارتمان با داشتن پلاک ثبتی
- زنده کردن سند قدیمی شاهنشاهی
- تعیین باقیمانده پلاک ثبتی
- خرید سند شاهنشاهی با استعلام ثبتی
- آموزش جانمایی پلاک ثبتی
- کارشناس رسمی جانمایی پلاک ثبتی
- راههای پیدا کردن پلاک ثبتی ملک
- استعلام فوری پلاک ثبتی فرعی
- جستجوی پلاک ثبتی اصلی و فرعی
- استعلام پلاک ثبتی فرعی برای دادخواست دادگاه سهم ارث
- راههای جستجوی پلاک ثبتی ملک
- فروش نقشه ثبتی
- چگونه با داشتن پلاک ثبتی آدرس ملک را پیدا کنیم؟
- جانمایی زمینهای پلاک ثبتی ۷۸ اصلی سنگ لشگری و پی دوبرادران
- زمینهای پلاک ثبتی ۷۸ سنگ لشگری کمرد لواسان
- استعلام لوکیشن پلاک ثبتی قبل از معامله
- جانمایی پلاک ثبتی چیست؟
- جانمایی ملک یعنی پیدا کردن آدرس از روی پلاک ثبتی
- جانمایی پلاک ثبتی/تعیین آدرس سند منگوله دار شاهنشاهی
- جانمایی پلاک ثبتی روی نقشه هوایی دو هزارم
- یافتن آدرس سند منگوله دار قدیمی روی گوگل مپ
- گزارش کارشناسی نقشه بردار رسمی دادگستری
- تبدیل نسق یا بنچاق قدیمی به سند تک برگی
- نقشه یو تی ام جانمایی دقیق ملک
- ضرورت جانمایی پلاک ثبتی در انتقال سند منگوله دار قدیمی
- اهمیت نقشه ثبتی در تهیه نقشه یو تی ام
- پیدا کردن آدرس/لوکیشن پلاک ثبتی از روی نقشه ثبتی
- نقشه یو تی ام جانمایی ملک
- تعیین آدرس دقیق ملک از روی پلاک ثبتی سند
- نقشه یو تی ام حدود ثبتی ملک
- خلع ید متصرف با نقشه یو تی ام